Vaniljkaka och kan själv

Vilen fin kväll de är, sitter på altanen och bara njuter. Så underbart! Barnen har somnat dom var riktigt trötta ikväll. Beror väl på att vi är mer ute och gör grejer, speciellt Neo. Han vart riktigt glad idag, för medan jag rensade i jordgubbslandet så fick han ta fram sin stora bil och köra runt på baksidan.
Tess har kommit i den ” åldern ” att hon ska äta själv. Så nu är de bara att skära köttet eller va det nu är i lagom små bitar så hon kan plocka själv Och ge hon de andra på sked, så som grönsaker och potatis eller pasta. Går gör hon nu gämt, och springa vill hon också göra. Och skulle tro att hon också gör inom en snar framtid för hon är på god väg. Oj så fort tiden går, jag hinner inte med. Tycker det var nyss vi kom hem med hon från bb.
Bakade en riktigt god kaka idag, det är lätt den godaste jag har ätit på väldigt länge – vaniljrutor. Nästan så att jag inte kan sluta äta den. På torsdag är de tänkt att jag ska bjuda våra gäster som kommer. Hoppas dom kommer gilla den!

20140520-195539.jpg

Gilla(5)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.