Sjukstuga och sommarvärme

Jonas och Tess är sjuka, undra när vi ska få vara friska hoppas det vänder snarast. Gårdagen vart lugn, neo stannade hemma från förskolan så jag och han spelade lite fotboll, vart lite vattenlek till Neos stora glädje. Båda barnen vilade jätte lite igår av nån anledning så eftermiddagen vart lite av en prövning men vi tog oss ur den och de vände till de positiva.
Sen håller vi på att planera sommarens aktiviteter och det blir nog Stockholm en sväng, ska bli så roligt. Sen är renovering på huset. I helgen köpte vi äntligen tapeter till rummet vid tvättstugan så ikväll ska jag börja. Målet är att tapeten ska sitta uppe innan söndag och sen ska golvet inhandlas. Hittade igen våran skrapa som är tillför att skrapa bort Gammal flagnad färg och det var planen att göra i veckan då Neo är på förskolan men då han är hemma så får jag göra de nästa vecka och lägga energin inne istället.
Lite bilder från senaste dagarna

20140520-133132.jpg
Neo har fått träffa en häst för första gången, gud va han älskade de. Jätte roligt att klappa denna enorma poa ❤️

Gilla(4)Ogilla(0)

One thought on “Sjukstuga och sommarvärme

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.