Tisdag

Vaknade denna morgon och kände direkt att detta skulle bli en bra dag. Jag känner mig otroligt stark idag.
Träningen igår var riktigt bra, tog mitt nya rekord i plankan, så stolt jag känner mig.
Jag och barnen tog en längre frukost och sen kläde vi på oss och gick ut i de sköna vädret, jag krattade runt häcken, bara att ta upp högarna sen är de klart. Rensade mellan stenarna på baksidan. Neo cyklade och Tess låg och vilade i vagnen. Är nöjd över våran förmiddag. Dessutom åt neo jättebra till lunch och det gladde mig såklart.
Igår efter middagen så gick vi ut och påbörjade projektet att avlägsna komposthögen ( den andra i ordningen ) eller kanske ska säga skräphög, för de fanns allt möjlig skit där i från förra ägaren. Vi har aldrig använt den, så det blir fint när den är borta. Är några lass som kvarstår med skottkärran och sen måste vi plana ut marken och så nytt gräs. Blir fint när de blir klart.

20140513-120413.jpg

Gilla(3)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.