Knasigt väder och misslyckade kakor

Vilket knasigt väder det blev efter lunch ena stunden spöregn sen lite sol och efter middagen när vi gick ut så började de blåsa kalla vindar. Iaf så var vi duktiga och gick ut och sopade baksidan av gården och tog upp högarna som jag krattat ihop tidigare idag. Nu är är de bara utsidan av häcken kvar som är mot gångvägen sen är vi klara. Nu väntar jag bara på att det ska bli varmare så jag kan plantera om jordgubbsplantorna i nya pallkragar. Vill måla pallkragarna svarta, kanske ett projekt för i helgen?!. Sen köpa fina blommor och plantera ut i krukorna. Sen ska de börjas att renovera huset på utsidan samt att måla och skrapa allt vitt. Så nu gäller de att öka farten om vi ska bli klara nån gång så vi slipper arbeta ihjäl oss under semestern..
Skulle vara duktiga och göra Bruna Bröd ikväll, men läste fel på receptet och hade i för mycket mjöl så dom vart inge bra. Blir att ta nya tag nästa gång..
Första gången jag misslyckats med med att göra kakor, men nån gång ska ju vara första..

20140513-222019.jpg

Gilla(1)Ogilla(0)

Kommentera