Taket på plats

Imorse kom Magnus med dom sista plåtbitarna till taket. Neo och Gottfrid fick leka en stund och vi fick bjuda Magnus på en kopp kaffe och snacka lite skit.
När han for var de bara att börja projektet med att få fast de. Jonas var riktigt duktig och jobbade på medan jag tog tag i jordgubbslandet. Efter lunch vart de en paus så Neo och Gotte fick leka medan vi vuxna drack kaffe och pratade om allt mellan himmel och jord. Taket vart iaf klart och det firades med grillning till middag, som för övrigt vart sjukt gott. Neo var så trött ikväll att han somnade i mitt knä och vaknade inte då jag var tvungen byta blöja ( nr 2 ) och sen var han tvungen att duscha för ungen var riktigt smutsig och han somnade till och med i badet..

20140529-233443.jpg

Gilla(2)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.