Ikväll blir de att tapetsera

Vädret är inte nån höjdare denna helg, så igår tok vi tag i rummet vid tvättstugan. Nu har vi bara 1 vägg kvar att tapetsera. Och det blir att göra den då barnen lagt sig för kvällen. Sen ska golvet läggas och listerna inhandlas. Så skönt att det snart blir klart.
Tess och Jonas ligger och sover och jag och Neo har just ätit frukost. Neo leker med sina bilar och jag sippar på mitt kaffe och försöker ha lite inlevelse i min bilkörning med Neo har nog genomskådat att de inte är min favorit lek.
Blir att fara en sväng till stan, Jonas syster har vernissage och de kan vi ju inte missa. Hoppas att regnet håller sig borta så blir det nog ett stopp på barnens dag på folkparken också.
Gäller att njuta de sista av min mammaledighet nu för på måndag börjar jag om att jobba. Helt perfekt då det är i Ersmark kan cykla till jobbet, men ett pussel blir de att få ihop de med barnen.

20140531-100125.jpg

Gilla(2)Ogilla(0)

2 thoughts on “Ikväll blir de att tapetsera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.