Lördagslunk

Igår när vi just hade kommit hem från akuten fick vi trevligt besök av Magdalena och Magnus, Gottfrid ville så gärna leka med Neo. Grabbarna har riktigt roligt med varann. Men på slutet vart Neo riktigt trött och grinig. Skulle vara så roligt hon huset bredvid vart till salu. Vilka härliga och underbar grannar och Gottfrid och Neo skulle ha så kul. Dom verkar ha hittat varann.
Idag har vi inte gjort många knop. Jag och Neo for till Kåge och handlade medan pappa och Tess låg och vilade tillsammans. Sen vart de lite hockey tittande sen fick neo sig en dusch. Sen vart de lite tittande på Tarzan innan läggdags. Tess förkylning har blivit mycket bättre. Fick ett tips av Jessica på typ ett nässprej som hjälpte. Och allt snor bara rann ut efter ett tag sen. Gult och äckligt var de. Inatt var de första natten hon sov en hel natt utan att gråta på hela veckan.
Annars Har jag gjort lite städning här hemma. Toaletterna fick sig en omgång och imorgon blir de tvättning på schemat.
Nu ska jag göra en tidig kväll är så sjukt trött…

20140308-222912.jpg
Neo provar skidor för första gången ❤️

Gilla(1)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.