Ett besök på akuten

Tänkte skriva och berätta om dagens läkarbesök. Ringde till barnmottagningen kl 12 idag och fick beskedet att en sköterska skulle ringa tillbaka kl 15. Och när jag blev uppringd förklarade jag min ” oro ” speciellt när hon ska sova att hon gallskriker. Och hon tyckte vi skulle åka in med desamma. Fast eftersom det var sent på eftermiddagen så fick vi gå via akuten för att träffa en barnläkare. Och han konstaterade att ena trumhinnan buktade utåt, och det är nog därför hon vart så grinig. Så han tyckte att vi skulle ge henne Ipren innan läggdags. Provade de ikväll, och hon somnade utan protest❤️ var så stolt över henne idag, doktorn fick undersöka henne, kolla hals och öron utan att hon blev rädd eller ledsen. Hon var super glad. Våran duktiga tjej ❤️

20140308-221937.jpg

Gilla(1)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.