En bra kväll

Vart ingen träning ikväll, instruktören var sjuk och ingen kinde hoppa in. Istället fick jag ju se hockeyn med familjen, vilket var jätte mysigt. Passade på att fara på Ica när Jonas kom hem från jobbet, komplicera lite i handlingen, ta ut pengar och hämta mitt packet som hade kommit.
Igår var de första gången som Tess åt en hel flaska välling! Så skönt att hon börjat käka de. Men än så länge är de bara tetrapacks välling som faller henne i smaken. Men så var de för Neo också i början.
Imorgon var de meningen att jag och barnen skulle fara och hälsa på mamma och pappa. Men eftersom Jonas syster fyller år så skjuter jag på de, blir så stressigt. Men vi kommer ändå träffas mycket denna vecka då det är hockey på onsdag och mamma och pappa är barnvakt på torsdag och i helgen fyller mamma år.

20140401-003706.jpg

Gilla(2)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.