Dessa underbara soldagar

I fredags spenderade vi större delen av dagen ute i de underbara vårvädret. Redan kl 10 var vi påklädda och ute, i lekparken var de fullt med barn då, humlan var där. Neo tyckte de var riktigt spännande med alla storbarn. Men riktigt roligt hade han. Vid lunch gick vi in och åt och barnen vilade, då passade jag på att ringa några samtal. När dom sen vaknade så klädde vi på oss och mötte upp Magdalena och Gottfrid i lekparken. Neo var blöt från midjan och Ner men gå in ville han inte. Tillslut fick jag bära in en skrikande och gråtande Neo som var frusen. Så vi bäddade ner oss i soffan och drack varm choklad och såg Madicken tills Pappa kom hem. Jonas hade med sig en balanscykel till Neo, gissa om han vart glad. Så nu övar han för fulla muggar.

Gårdagen gick vi också ut vid 10, Neo cyklade på trehjulingen som vi fått låna. Medan Jonas försökte få igång sin telefon som buggat ur så gick jag och barnen på en liten promenad. Lunchen åt vi utomhus på altanen. Neo älskar då vi fikar eller äter där har vi upptäkt. Då så fort vi gör en kaffe eller nått annat så springer han till altandörren och öppnar den och vill att vi sätter oss i solen. Även imorse när jag kom med kaffekoppen så pekade han ut mot stolarna. Inte så kul att dricka sitt morgon kaffe ute när de snöar.
På kvällen tog vi fram legot och Neo fick ta fram en skogsmaskin som han inte får leka med i vanliga fall. Så hela familjen satt samlad en stund före barnen skulle gå och sova. När dom somnat slog vi igång en film. Och vi hade en halv earth hour. Dvs vi släckte ner nästintill hela huset, bara tvn och nån lampa som lyste där barnen låg och sov..

20140330-091902.jpg

Gilla(3)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.