Vilken natt

I går kväll var jag och tränade Gud så kul de var. Var längesen jag tränade så hårt. Längtar tills imorgon då träningsvärken kommer vara värre än den är idag. Medan jag var på träning så hade Jonas fullt upp hemma. neo sov då jag for, men vaknade och hostade jätte mycket och kräktes ner hela sängen. Mestadels slem. Så Neo sov i våran säng inatt. Trångt med andra ord. Tess har nattsuddare, var vaken mellan 3 och halv 5 och Neo vaknade halv 6, trodde han skulle hosta upp insidan. Så i natt har jag inte så många timmar på sömnkontot.
Klockan är nu halv 9 och jag är jättetrött. Tror jag ska sätta igång Netflix i sovrummet så vi kan lägga oss och vila en stund.

20140218-083539.jpg

Gilla(1)Ogilla(0)

One thought on “Vilken natt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.