En gnällig Tess

Phu vilken dag det har varit. Trodde jag skulle få vila när ungarna vilade med när den ena sov var den andra vaken. Bara att gilla läget med andra ord. Så när vi hade ätit lunch så klädde vi på oss ytterkläderna och gick ut. Så skönt med lite friskluft. Tess somnade i vagnen och Neo njöt av att plaska i alla vattenpölar vi kunde hitta på våran gata. Gick till lekparken och gungade och åkte kana. Sen var Neo så blöt så vi gick in. Från fot till midjan. Men kul hade vi.
Tess har varit super gnällig i eftermiddag, ingenting hat varit nog bra. Lite feber dessutom 38,5 som mest men nu är den nere på 38 utan nå läkemedel. Skulle tro att tänderna spökar, eftersom hon dreglar och gnager på allt som kommer i hennes väg. Giraffen och en tandborste är räddningen, dom älskar hon att tugga på.
Neo har inte haft så mycket hosta på dan idag utan den kommer på kvällen då han somnat. Nu har han hostat till och från en stund. Får se om det blir nån förskola imorgon. Beror väl på hur mycket han får sova i natt.

20140218-221913.jpg

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.