Välkommen söndag

Gårdagen bjöd på trevligheter. Först lite shopping på solbacken sen bjudna på middag hos svärmor och BoE. Jonas moster Kicki var uppe i Norrland på en snabb visit. Neo fick en pressent, en radiostyrd helikopter som neo älskar. Farmor hade naturligtvis varit på stan och fyndat kläder till barnbarnen. Neo fick en jättefin skjorta och Tess en fin klänning.
Middagen som bjöds på var de godaste jag ätit på länge. Förrätten mins inte vad den hette, men det var röktlax, gurka pepparrotscreme med groddar ihop rullat. Varmrätt en älgstek med potatis och morot rostade i ugn och sjukt god sås. Längesen jag åt så mycket. Och efterrätten var en jättegod äpple och citronpaj.
Neo skötte sig jättebra trots att vi stannade långt efter hans läggningstid.
Nu sitter jag och dricker dagens första kopp kaffe. Neo sitter och ritar. Om 3 timmar börjar OS finalen i hockey TJOHO!

20140223-093926.jpg

20140223-094611.jpg

20140223-094651.jpg

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.