Slut på denna dag

Vilken bra torsdag det har varit. Började dagen med en promenad. När jag kom hem så plockade jag undan lite och sen vart de lite lek och mys med Tess innan Neo skulle hämtas från Förskolan. Vi hann bara komma hem sen kom mamma och pappa och hälsade på. Var så längesen vi sågs, vi har varit sjuka och dom också. Var så mysigt att sitta också leka tillsammans allihopa med barnen. Morfar och Neo ritade, mormor, Tess och jag satt på golvet och tjollrade. Efter middagen kom faster Frida, Viktor och lillkusinen A och hälsade på. Lillkillen är hur söt som helst. Vill bara äta upp han. Riktigt kul att träffa dom för det var ett tag sen.
Barnen har sovit riktigt bra ikväll, Neo har sluppit hostan. Så förhoppningsvis är den ett minne blott nu. Och det skulle vara så skönt..
Imorgon är kommer sotarn hit, och har påmint Jonas om att gå ut och sätta fram stegen, skulle tro att han kommer glömma de innan han går isäng…blir bara att stiga upp tidigare imorgon då så han hinner…haha

20140220-235623.jpg

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.