Vi myser ❤️

Natten gick förvånansvärt bra. Neo sov bra, bara Tess som sov oroligt. Men där emot vaknade sonen halv 6. Kollade febern och den var då 38,4 skippade alvedon och nu ligger den på 38,0 bra att det går åt rätt håll. Tess däremot är sjuk, hon är riktigt förkyld nu. Febern ligger på 39 och är riktigt snorig och hostig. Är så glad att vi fick hostmedicin utskrivit för den har verkligen hjälpt. Inge krupp och slemmet lossnar lätt. Så varje gång hon hostar nu är de bara fort in med en tuss och försöka fånga upp slemmet. Samma som vi gjorde med Neo då han hade kikhosta.
Just nu har vi bäddat ner oss i storsängen och ligger och myser, Neo fick välja och pippi ( ankliv ) ville han se . Tess har somnat och det är nog inte långt bort innan vi andra gör de också..

20140121-091106.jpg

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.