Tänder på G

Vi har haft en mysig eftermiddag, Tess fick dessvärre feber 38 grader med tror hon har en tand på g för och biter på allt och dreglar. Annars är de kanske vaccinationen som fortfarande sätter sina spår. Iaf så har vi byggt ihop tågbanan och kört med tåget. Sen när Älsklingen kom hem så startade han ps4:an och vi alla satt och körde super Mario 3D world Neo älskar detta spel. Han är inte så duktig än men det blir bättre för varje gång han spelar. Och när klockan närmade sig åtta vart de sängen. Neo har hela dagen sagt ajaj och pekat i munnen men har varken sett eller känt nått. Men innan han skulle gå och sova så kändes han febrig, och mycket riktigt 38,3 och nu kände jag att sista tanden är på väg att spricka igenom tandköttet. Klart att det gör ont. Så lite alvedon i magen och på tandköttet somnade sonen gott kl 8. Tess sover sen kl 21 så skönt. Jag ska krypa ner i Jonas famn och se en film. Sen blir de sängen.
Imorgon hoppas jag på 2 feberfria och pigga barn. Det ser ut som det inte ska bli så kallt så det hade ju varit kul att hitta på nått ute..

20140120-214912.jpg

Gilla(0)Ogilla(1)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.