Torsdag och Gilla knapp

Ännu en dag tog vi oss runt Bäckänget. Riktigt härligt väder dessutom, så fint att solen börjar komma fram. Passade på att städa lite i skåpen här hemma medan Neo var på förskolan. Har några kvar dock. Dessutom gick jag igenom kläderna vi fick till Neo från min bror. Så mycket fint och bra kläder. Nästa vinter behöver vi inte köpa några ytterkläder till Neo. Overallen, har han fått av sin farmor, skorna och vantar fick vi av Danne och mössan som vi köpte nyss passar även nästa vinter. Det känns skönt att ha ett barn redo för nästa vinter. Älskar att vara ute i god tid..
En annan kul grej är att mitt stora packet från HM kom med posten idag. Vart 6 st tröjor 2 linnen, hårsnoddar och lite smink borstar och en BB cream. Var lite skeptisk mot den men har bara provat den ikväll och den verkar helt ok. Bra att ha i nödläge om int annat.
Som ni kanske ser, så har bloggen fått en förändring. Det har kommit upp en gilla knapp. Så den tycker jag ni läsare ska prova om ni gillar inlägget. Har gått och tänkt på denna knapp i 6 månader snart, och äntligen blev de av. Sen kommer de att komma lite andra ändringar på bloggen snart. Förhoppningsvis ett nytt tema, samt en annan grej, så håller till godo!

20140130-232336.jpg

Gilla(4)Ogilla(0)

3 thoughts on “Torsdag och Gilla knapp

  1. Kommer det in på facebook om jag trycker gilla?
    Jag läser nästan alltid bara mailen jag får, går sällan in på hemsidan längre. Jag ska bättra mig på det 🙂
    kram

    Gilla(1)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.