Äntligen fredagsmyyyys

Vet inte vad de var med Neo i natt, det var längesen han sov så här oroligt. Dessutom gjorde han morgon redan kl 6, bara att gilla läget liksom. Klockan 9 var hans krafter slut och vi lag oss och vilade. Han skulle prompt ligga bredvid Tess, så gulligt att se hur mycket han tycker om sin lillasyster redan..
Båda barnen vaknade pigga och glada lagom till lunch.
När lunchen var uppäten och bort plockad så gick vi till Jessica. Neo har pratat om Lo hela dan ❤️ så fort han ser deras hus från vårt köksfönster pekar han och säger Lo. Eller när han är på förskolan brukar han gå fram till sparkarna och peka och säga los.
Hade super trevligt hos Jessica. Rikard var super snäll och köpte en dyna till Neo’s Bob när han var in på barnens hus, dom hade dessutom 50% på allt i butiken. Neo vart inte lika glad över sin dyna då han såg va Arvid och Lo fick haha. Men han fick låna Arvids Cross vart de lite bättre tror jag.

20140131-221329.jpg

Inte lätt att ta kort på Neo som aldrig är still

Gilla(2)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.