Onsdag

Har nyss avslutat ett kort men bra träningspass. Försöker att hinna träna hemma 2-3 ggr i veckan. Plus att gå en promenad dom dagar Neo är på förskolan och i veckan har jag gått bäckänget 2 gånger. Idag gick jag och Jessica Gud så härligt de var. När vi stannade till så var de alldeles tyst i skogen. Fick bjuda hon på kaffe efter promenaden ❤️ sen gick hon hem och jag började med lunchen. Vart stekt lax med stuvad broccoli, så sjukt gott! Tess sov fortfarande i vagnen sen promenaden så passade på att se gårdagens avsnitt av Veckans Brott. Ett så jäkla bra program de är. Tess vaknade lagom då de var slut, så det vart mat och ren blöja sen var de bara klä på sig igen och gå och hämta storebror på förskolan. Han låg och sov i vagnen så fick väcka honom.
När vi kom hem vart de fruktstund och sen tog jag tag i hans rum. Det behövdes verkligen.
Tess hon har dom senaste dagarna blivit riktigt stadigt i benen. Hon älskar att stå och hålla i sig i bolltornet och digga till musiken som spelas. Det går så snabbt nu i hennes utveckling.
Neo somnade 19 och Tess somnade redan halv 9 så fick en härlig kväll vid tvn med mina favorit program ikväll. Nu borde jag ta tag och vika tvätten som är i tvättstugan men det kändes så motigt. Borde dessutom krypa ner i sängen då väckaren ringer redan halv 7 imorgon då han ska vara på förskolan 8.

20140129-221907.jpg

/ Sandra som funderar ändå att vika bort lite tvätt…

Gilla(1)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.