Lördag morgon

Godmorgon på er!
Phu vilken natt det har varit, Tess har sovit extremt oroligt och vaknat om vart annat, och Jonas som legat och hosta halva natten.
Gick bra igår på BVC, nu väger hon nästan 7 kg och är 64,5 cm lång. Fast de tog 1 timma och 10 minuter. Vi fick vänta 45 minuter på läkaren irriterande. Lillan fick feber i går kväll och nu på morgonen ligger den på 37,9 så hoppas att febern försvinner under dagen.
Nu på morgonen har jag unnat mig en hårinpackning medan sonen satt och såg på Ankliv.
Funderar på om vi ska klä på oss och gå ut och skotta uppfarten, det har kommit rätt mycket snö i natt, eller om vi ska vänta till Neo har vilat. För det är viktigt att han ligger i sängen mellan 11:15 – 11:30. Annars somnar han så sent ikväll. Går kom vi hem från BVC 12 och han låg 12:15 och somnade efter 30 minuter gör så stor skillnad om han vaknar 13 eller 14. Tror han somnade 21 igår kväll..

20140118-092150.jpg

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.