BVC imorgon

Idag då jag hämtade Neo så låg han fortfarande och vilade, stannande en stund ihop om att han skulle vakna, så pratade med en av personalen och hon berättade en rolig sak som fick mig att skratta gott. När dom satt och åt lunch så sköt Neo ifrån sig tallriken bestämt, han ville inte äta mer. Men så började han att stryka händerna mot varann, och hon som satt bredvid neo sa
Duktig Neo, borsta bort brödsmulorna, och Neo fortsatte med samma rörelse fast mer bestämt, och fröken, ja borsta borsta, och Neo lite mer sur, och tillslut fattade hon att han vill ha en macka. Haha dom fick sig ett gott skratt, ser Neo framför mig hur han blir mer och mer frustrerad. Inte lätt trots att de är dom som lärt han de tecknet…
Imorgon är de BVC som gäller för Tess, även vaccination står på schemat gruvar mig. Ska bli spännande och se hur mycket hon väger nu. Var ju 2 månader sen vi var där sist.

20140116-233241.jpg

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.