Härlig söndag

Vaknade i skaplig tid i morse runt 8 tiden. Så väckte barnen och gick upp. Nu efter några bråkiga kvällar med Neo går rutiner i första hand. Runt 10 klädde vi på oss ytterkläderna och gick ut i den blöta snön. Först vart de lite bus i lekparken men det var så blött så vi fick på upptäcksfärd mer till pölen och skeppet. Neo tyckte de var super kul. Sen hem för lunch och vila.
Lagom när Neo vaknat från vilan fick vi besök av Josef och hans pappa. Grabbarna lekte så bra och hade riktigt roligt mot slutet då dom fick spela på Ps4 tillsammans. Josef spelade och Neo tryckte hej vilt på kontrollen, haha.

20140105-232018.jpg
Neo sover gott nu, hoppas bara han fortsätter och sover och inte vaknar tills vi gått och lagt oss. Ska aldrig mer släppa på nån rutin mer. Är så skönt att ha kvällen fri. Vill inte sitta bredvid hans säng tills han ger med sig och somnar om.

20140105-232505.jpg
Nu ska jag ta tag i tvättberget som behöver vikas..

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.