Ny vecka

Så mycket snö det kom i natt. Älsklingen väckte mig 3 i natt och berättade att han var hemma. Och till dess sov jag så oroligt, så jag är ganska seg idag. Barnen sov gott hela natten, Tess var jag tvungen väcka kl 8 så hon skulle hinna äta lite innan storebror skulle till förskolan. Efter lämningen så gick jag och Jessica en liten promenad, så skönt och välbehövligt för min del. Nu har jag bäddad ner Tess i våran säng och jag ska ta och lägga mig bredvid en stund och vila. Ta igen lite förlorad sömn.
Imorgon eller på onsdag kommer resterande saker av våran tvättstuga. Längtar nu tills allt är klart så vi får göra bort att betala kalaset. Tur att nästan alla julklappar är klara för vi lär väl bli fattiga efter denna renovering…

20131209-100635.jpg

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.