Första telefonsamtalet

Nu på förmiddan kom första telefonsamtalet från Neos förskola sen han började där. Hon berättade att Neo var så himlans arg då dom skulle äta. Han ville inte han nån mat inte ens en macka som alltid går ner. Hack gick till dörren och pekade och gjorde ett billjud. Så dom kände inte igen Neo riktigt. Han var inte varm eller hängig på nått sätt. Frågade om jag skulle hämta hem honom, med eftersom han somnade fort i vagnen så hämtar jag han vanlig tid. Vet inte riktigt heller vad de va med Neo riktigt. Vet att sista tanden håller på bryta fram, undra om de kan vara de? Älsklingen trodde att han börjar känna sig hemma där och vågar visa sitt riktiga humör, hehe. Ska bli intressant att se vilket humör han är då vi ska hem. Om vi får gå genom humlan så vi inte väcker de andra barnen som sover.
Iaf så tycker jag om personalen på Biet, som ringer och berättar saker som detta❤️

20131209-120513.jpg

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.