Mössens julafton

Denna helg har gått så fort. Den har varit fullt av roliga aktiviteter. I fredags träffade vi Nathalie och hennes barn i lekparken så Neo och Tindra fick leka och busa av sig en stund. Dom var så söta när vi skulle säga hejdå, Neo och tindra gav varandra en kram och en puss❤️

Igår hade vi första kalaset för Neo, vi hade bjudit några vänner. Alla barn hade nog ganska roligt. Hade gjort en babblarna-tårta till Neo. Som jag vart rätt nöjd över.
Vi var bjudna till Magdalena och Magnus på middag och Hockey. Så direkt när gästerna for packade vi in barna i bilen. En super god middag. Så skönt att dom är som vi, dricker inte så mycket alkohol. Vi drack cola till middagen. Jag och Magdalena sippade på ett glas vi typ hela kvällen. Det räckte för mig som inte druckit vin på över ett år. Neo hade så roligt med alla Gottfrids traktorer och lastbilar. Neo vägrade sova där borta, och han fick en hostattack som resulterade i en spya. Han vart lite oriven och grät. Men Magnus avledde Neo på bästa sätt och började leka och visa traktorn. ❤️ neo var ju ganska trött, men är stolt över honom för han orkade vara vaken till 01 och var på ganska bra humör ändå. Bara kräken som ställde till de.
I måndags upptäckte jag att vi hade en liten inneboende i garaget, en liten husmus. Så hela veckan veckan har vi försökt fånga den. Men burfällan har gått så trökt att han kar kunnat äta upp ostbiten utan att luckan stängts. Igår pillade Jonas lite i den så den skulle gå lite lättare. I natt när vi kom hem så hade musen fastnat i buren. Neo var ganska fascinerad över denna ” pippi ” som han sa. Jonas gick långt från vårt hus och släppte ut den igen. Vi hade inte hjärta att döda den, det är ju snart jul.

20131215-112835.jpg

Gilla(0)Ogilla(0)

2 thoughts on “Mössens julafton

Kommentera