Lucia i kyrkan

Vilken seg dag det har varit idag. Ingen av oss orkade egentligen fara på babysimmet idag. Men vi tog oss i kragen och packade en bad väska till pappa J och Tess. Det var ju trots allt sista gången. När vi skulle fara så inser jag att jag glömt min jacka hos Magdalena och Magnus. Trodde faktiskt att jag hade den på mig, tydligen inte.
Badet gick bra, Hon fick sitt diplom. Nu får vi se om vi går nån fler kurs.
Klockan 18 ikväll så var vi kyrkan för att se luciatåget. Så mysigt och så fint dom sjöng. Neo satt snällt i 30 minuter sen började de krypa i skinnet på han och även på Arvid och Lo. Men tycker de gick riktigt bra. Alla barn var duktiga. När vi kom hem så la vi Neo och kastade oss i soffan och såg solsidan.
Tess fick förresten smaka gröt idag för första gången, och det var riktigt gott tyckte damen. Lite problem var de då de var första gången med sån konsistens. Så imorgon får hon lite till och hoppas att hon tycker de e lika gott.

20131215-225718.jpg

Nu laddar vi inför Neo’s 2 års dag imorgon. Ska väcka honom med sång, en bit tårta och packet på sängen ❤️

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.