Mitt stora hjärta ❤️

Idag när jag hämtade Neo på förskolan så såg jag en lapp på anslagstavlan om sagostund på församlingshemmet idag. Men eftersom Neo var ju på förskolan så gick ju inte de. Men när jag kom och hämtade han så berättade personalen att dom hade tagit med 3 barn dit och Neo var en av dom ❤️ min älskade kille, jag vart så glad och stolt över Neo. Han tyckte att sagan var lite lång och fick lite myror i brallan mot slutet. På väg tillbaka till förskolan så fanns de en av traktor, lastbil och en Grävmaskin utanför församlingshemmet. Så Neo backade en lång bit ❤️. Vilken tur att jag skippade öppnaförskolan denna dag. Tror Neo hade blivit ledsen om han fick se mig där och inte får vara med mig.
Imorgon är de fredag, så härligt. Jag har tänkt baka nått med Neo före lunch. Älsklingen är nämligen på kundevent. Dom ska se matchen mellan AIK-Luleå och bjudit några av jeloins större kunder. Så det blir roligt för dom. Själv få jag se den hemma i soffan med sällskap av pappa. Han lovade att laga middagen så det går ingen nöd på mig..

20131205-210526.jpg

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.