Wolverine

Blir ett kort inlägg sen blir de att krypa ner i sängen. Vi har haft en riktigt mysig fredags kväll. Vi har ätit god mat sett black list och sett en filmen Wolverine ätit chip och druckit läsk. Filmen var riktigt bra. Den rekommenderas. Vi har ju varit duktiga denna vecka inga sötsaker på veckan och våran syndar dag är fredagar. Och det har resulterat till – 2 kilo på vågen för min del. Det känns bra eftersom vågen stått still i 2 månader. Äter fortfarande samma mängd mat eftersom jag ammar. Men äter inga sötsaker. Fortsätter de så här är jag snart nere på min start vikt utan att ens ansträngt mig. Bara en sådan enkelsak att inte äta godis/ fika varje dag. Känner mig mycket piggare. Men om vi blir bort bjudna få vi fuska. Så hårda är vi inte.

Imorgon ska vi iaf försöka komma tillskott med att byta alla utomhus lampor som är trasiga. Just nu funkar bara hälften. Ser inge snyggt ut. blir kanske en sväng ner till stan, Barnens julklappar och Neo’s presenter har kommit. Så till Kåge blir de då. Tess kommer få en hoppgunga och en lekstubbe i julklapp. Tror hon och Neo kommer har roligt tillsammans med den stubben framöver.

20131109-010030.jpg

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.