Nattsuddare

Klockan är stax över 01, är super trött med våran älskade Tessan håller mig vaken. Hon somnade runt åtta tiden och sen glömde vi bort att väcka hon fören hon vaknade själv halv 12. Har lagt henne i vår säng och hoppas hon snart somnar så jag kan lyfta henne till vagnen.

Dagen har varit bra. Fick främmande av Familjen Jonsson efter lunch. Mycket trevligt. Neo hade nog mest roligt. Lo skötte om Dockan och Arvid spelade lite innebandy.
Vi for till stan gjorde lite ärenden träffade upp Jens och Lisa på Waynes och tog en fika. Fick låna Jessica och Rikards paraply vagn för jag lämnade Neos vagn på förskolan. En bra vagn att putta när man är i stan. Tack för lånet snälla ni!
När stan var avklarad så var nästa stopp Maxi för lite handling. Sen snabbt hem för att sedan fara och hälsa på Jonas farmor innan Neo skulle sova.

20131110-210610.jpg
Tess julklapp

Gilla(0)Ogilla(0)

Kommentera