Söndag igen

God Morgon på er ❤️ söndag idag, och det är babysim. Men vi kommer inte att fara. Vill inte att hon blir mer rosslig. Så planerna är inte så många idag. Måste då sätta igång att städa undan i köket, ser ut som vi inte städat där på en evighet. Men jag tog tag i diskbänken igår morse. Om vi ids blir de en sväng på solbacken, måste köpa varmare vantar till Neo. Och köpa mer blockljus till vår fina kandelaber som vi tänder varje dag.

Igår var vi ju in till Beijer, vet inte riktigt. Var väl inte så jätte nöjd med deras kundsevice. Hon som ritar jobbar inte lördagar och han vi fick hjälp av var inte så speciellt intresserad. Men han tig vår ritning och skulle ge den till henne som skulle göra några förslag till oss. Får vi se vad prislappen hamnar på. Och hur mycket dyrare det är mot IKEA. Iaf så valde vi ut blandare och diskho samt dörrhandtag. Jag och Jonas har varit förvånansvärt sams när de gäller färgval och dylikt. Men just när vi skulle välja dörrhandtag så ville vi ha olika. Men tillslut kunde vi enas om en iaf.
Nu blir de att se klart Pippi Långstrump med Neo som är helt fast i denna starka tjej. Sen ta tag i röran i köket…

20131124-083905.jpg

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.