Ingen julstress i år hoppas jag

Imorse fick vi främmande av Stefan och Alvin, barnen lekte bra ihop. När dom for hem så klädde vi på oss och gick ut och fixa och donade på gården. Vi bytte lampor på lysrampen på framsidan Och fixade i vedhuset. Satte belysningen på töjan, och satte fågelmataren närmare fönstret. Neo älskar att sitta och titta på när dom äter. Hoppas dom bara vågar komma nu när vi flyttat den. Är en provisorisk lösning innan vi lägger ut 300 på en ställning till fågelmatstationerna.

20131124-215554.jpg
Jag längtar så mycket efter julen, julpyntningen, glöggen julklapps inköpen. Och framförallt allt mys med familjen och alla ljus som vi tänder och julmusiken. Vi är inprincip klara med barnen klappar. Neo har några pyssel grejer kvar som han ska få. Perfekt då dom finns typ på Ica. För att slippa stressa i år så har vi handlat endel på nätet. Så skönt, slippa köa och all trängsel för att inte tala om stressen. Till våra övriga familjemedlemmar så är dom också så gott som klara. Bara några små kompileringar som ska göras. Tror vi aldrig varit så här färdiga innan december..annars brukar vi skjuta upp de till dagarna före julafton och stressa till max. Men i år har vi lovat oss själva att inte stressa och bara njuta av denna underbara månad..

Gilla(0)Ogilla(0)

Kommentera