Foto, föräldramöte och tandvärk

Har nu sett korten som togs på förskolan, alla vart så fina. Kan inte välja vilka vi ska ha.
Igår kväll var de ju föräldramöte på Neos förskola, barnens farmor och Boe kom för att passa barnen. Så vi båda kunde gå. Vi fick många aha upplevelser när de gäller Neo’s sätt att utrycka sig i kroppsspråk istället för tal. Ett exempel är när man säger lyssna Neo hör du? När de är nått spännande. då sätter han pekfingrarna i öronen och lyssnar. Så när personalen sa att nån gör de så kunde vi inte hålla oss förskratt och kände direkt att de var Neo.

Målaren ringde imorse och frågade vilken väv och färg vi ska ha på väggarna, vi har ju varit till färgaffärn och valt men dom har slarvat bort våran ” lapp ”. Jahapp så imorgon blir de att fara till stan och välja om. Blir så irriterad. Det har bara varit strul känns de som. Imorgon kommer målaren och spacklar väggarna och torsdag sätter han väven och målar.
Vi tog oss ut före lunch och tog boben och gick till kyrkbacken och åkte några vändor. Var så fint väder solen tittade fram. Sen gick vi en promenad och sen gjorde vi snöänglar och satte ut mat till fåglarna. Nu ligger sonen och vilar

Måste ringa tandläkaren, har en tid nästa vecka. Igår då jag borstade tänderna så upptäcker jag att en 1/4 del av visdomstanden saknas och tandvärken gjorde sig påmind.

20131112-123448.jpg

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.