Babysim

Vaknade till en snöig söndag, fick jul längtan faktiskt.
Idag var vi på babysim med lillasyster. Idag skulle vi göra en sparkövning. En övning som är en förberedande övning då kan sätter på dom simfötter och en luftkudde i badbyxan så dom flyter själv. Man lägger barnet så axel och lägger hakan mot barnets överarm och klämmer mot. Åsså sen tar man tag i benen och gör sparkrörelser samtidigt man säger sparka sparka sparka. När den övningen är klar så lägger man barnen på på magen med armarna över armen som ligger just över vattenytan har den andra handen på ryggen som ett stöd så dom inte tappar balansen. Sen säger man sparka sparka spark och när barnet sparkar med benen går man sakta framåt och nör barnet slutar sparka så stannar man. Tess tyckte de var super kul. Sen tränade vi tittut och ” koka kaffe ”.

Efter badet var vi bjudna till svärmor och Boe på pitepalt. Så gott de var. Jätte längesen vi åt palt. Neo var inte lika förtjust i denna maträtt, de han tog i mun spottade han ut med ett fräs ljud. Haha.
Vi gav Boe en liten bukett blommor, som han vart glad över.

20131110-212341.jpg

Imorgon är de foto på förskolan så ska gå och hämta tvätten i maskinen så Neo har nått rent att ha på sig.

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.