Lite om våran dag

Lämnade Neo på förskolan som vanligt, och lämningen gick så bra. Stolt mamma❤️! Lämnade Tess hemma med Jonas, då hon sov så gott. Kändes konstig att inte hon följde med.Imorgon ska jag lämna sonen 8 istället för 8:30 så han kan vara med på gympan. Det tror jag han kommer älska.
Imorse kl 7 kom elektrikern och kopplade bort endel el så vvs killen kan komma och dra om rören till varmvatten beredaren och till tvättmaskinen. Kommer även bli så att vi kommer att göra en ny elcentral i huset. Och flytta elcentralen till garaget. Kommer bli bra att slippa se den i hallen.
Annars har dagen varit lugn. Neo är så otroligt söt, han hittade Jonas körkort och ser han stå och pussa på de och säga åh pappa. Fick de till och med på film, ska lägga upp de senare. Så gulligt! Han är så charmig våran solstråle.
Tess har upp täckt rösten, så hon är lite hes. Märks också att hon börjar kräva mer uppmärksamhet av mig. Då hon inte är nöjd att ligga själv. Så babybjörn selen är toppen. Tack Jessica för att jag får låna den ❤️

20131002-215008.jpg

Gilla(0)Ogilla(0)

One thought on “Lite om våran dag

Kommentera