Så var denna dag snart slut

Sitter ute på altanen och hör fåglarna kvittra långt bort, alldeles vindstilla och lagom temperatur hör härthovar på asfalen liten bit bort, Så underbart. Strax slår vi i gång en film och myser Ner oss i soffan.

Dagen har varit hur skön som helst. Vi har myst på hemma, lekt roliga lekar och hittat en ny app till Neo som han ÄLSKAR, talking Ben. Gud va han skrattar och pratar med hunden <3
Var till Sandfors och hämtade ett packet, gjort lassagne till middag och avslutade denna dag med en dusch. Neo avslutade sin dag med att lägga sin favorit snutte i toan, så han fick somna utan den vilket inte var de lättaste. Men tillslut så somnade han och har sovit riktigt bra.

20130704-230427.jpg

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.