Kan inte somna om

Ligger i sängen, vaknade halv 5 och kan inte somna om. Är trött men det går bara inte. Mina killar sover som tur är. Så hoppas att jag får sova lite innan Neo vaknar.

Idag är de som sagt Bf, men tror inte det händer idag. Känns inte så. Men som sagt man vet ju aldrig..tycker den ska hålla sig inne tills på söndag iaf, för imorgon är planen att vi ska åka till Lycksele och gå på djurparken med några vänner samt ev min bror.

Igår hämtade Jonas ner Neo’s 50/56 kläder från vinden, så nu hänger de på tork. Märks att vi låg på sjukhus den första tiden, för han har typ bara pyjamas. Kan inte fatta att Neo har varit så liten, känns som dockkläder…

20130705-053620.jpg

Gilla(0)Ogilla(0)

2 thoughts on “Kan inte somna om

  1. Oj du är modig du Sandra som kan tänka dig att åka iväg så långt 🙂 ta med babyskyddet imorgon om bebisen skulle vilja titta ut då. För då blir det nog förlossning i Lycksele. Brukar ju gå betydligt fortare andra gången så ni kanske inte hinner tillbaka.

    Men vi hoppas att den håller sig inne till på söndag

    Gilla(0)Ogilla(0)
  2. Vilken superfin bild! Är det Neos fot? Har du tagit den? Håller tummarna att bebisen inte kommer före söndag. Kram o lycka till!

    Gilla(0)Ogilla(0)

Kommentera