Helt slut efter en dag på Pite Havsbad

Vart lite sömn för mig i natt, hatar verkligen åska och i natt var de ju ett riktigt åksoväder som varade hela natten ända tills på morgonen. Vilket gjorde att jag sov oroligt och kändes som jag aldrig riktigt somnade. Vart dessutom utan ström så där på morgonkvisten.

Iaf så mötte vi upp Thony och Linda med barn på Pite Havsbad och spenderade dagen där. Jonas och Neo badade medan jag och Tess satt och tittade på och pratade med Linda. Tror grabbarna hade riktigt kul. Neo provade åka nån vattenruschbana med pappa och tyckte de var kul. När klockan närmade sig 3 var alla less och gick och bytte om och sen spenderade vi 3 timmar inne på området. Köpte lite kläder till barnen och käkade middag. Och kl 18 så rullade vi hemåt Kusmark igen. Och Neo slocknade ganska direkt, han som inte vilat nått idag, plus att vi var klantiga och glömde hans vagn hemma så han fick gå rätt mycket. Men killen var på sitt bästa humör hela dagen <3

Nu väntar jag på att Tess ska vakna så jag kan ge henne lite mat sen ska jag krypa ner i sängen, roar mig med undertiden jag väntar att hon ska vakna att börja skriva i hennes bok…

20130727-224615.jpg

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.