Semester

De är vad jag skulle behöva just nu. Är så less på denna vattenskada, den står mig upp i halsen. Hatar att vara beroende av andra människor, Idag kom byggfirman hit och kollade. Och Vi vart inge klokare av de besöket, tyckte han svamlade en massa och priser på vad vi själva måste betala. tyckte bara att det blev mycket pengar vi ska ut med. Och jag hatat att inte veta..

Sen så har Neo kommit i värsta trotsen nu, det tär massor av energin. Skriker och gnäller. plus att han nu fått feber av vaccinationen, inte så hög men det räcker. OCh idag har han inte velat äta och varit på värsta tänkbara humör. Och när kl var 20 så somnade han och vaknade en timma senare, hör från hans säng hur han ropar på mamma. en jätte suck. Så nu har jag äntligen fått han att somna om 23:15. Och Jonas den stackarn sitter och jobbar. Blir lite less må jag säga, ibland önskar jag att han hade ett annat jobb.

Det var dagens gnäll…

DSC_0480

Gilla(0)Ogilla(0)

One thought on “Semester

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.