En bra dag

I morse kom polygon och satte in en avfuktare i hallen. Sen drog vi vidare till stan och gjorde bort ett ärende. Träffade svärmor/farmor och Neo skötte sig super bra. Sen var de meningen att jag skulle ta bilen hem, men i morgon stressen så glömde han mobilen hemma så älsklingen fick ta bilen tillbaka till stan igen. Och när Jonas hade släppt av oss så vart Neo så ledsen när pappa skulle fara och jobba igen. Stora krokodil tårar kom. Sen när han hade lugnat ner sig så somnade han och sov han i 2,5 timme.
När Neo vaknade så gick vi till lekparken, tyckte han kunde få ha lite kul då vi varit inne alla andra dagar denna vecka. MEn det syntes att han var loj, han nöjde sig att sitta och gunga och kolla på alla andra barn leka. Var så kul att träffa Linda och Ingrid. Följde Linda hem på en kopp kaffe och lite surr. Josef var så himla söt mot Neo, och villa mysa men han i soffan när han satt och kollade på en film. På väg hem stannade vi till hos Jessica Och Rikard, satt och små snackade. Och dom skulle äta pizza till middag och vart så sugen så det åt vi med. Gissa om Neo vart glad då han såg pappa komma hem <3 är så gulligt att han är i en pappa period nu.

vi har även hunnit med lite trädgårds skötsel, Jonas klippte gräset och jag påbörjade rensa ogräs i jordgubbslandet. Men han inte göra de klart ikväll, så det får bli i morgon.

Nu har vi iaf bestämt att Neo kommer få en större säng. Och att komma överens om vilken säng han skulle ha var inte lätt. Så övergav de uppdraget till Jonas att välja vilken säng sonen skulle få. Och tillslut valde han en mammut säng från IKEA med ett sängbord. Så det blir nog bra i slut ändan och hoppas Neo gillar sina nya säng..

bildjordgubbe

mammut-sangstomme-med-ribbotten__0110163_PE260242_S4

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.