Vattenskada

Vilken dag det har varit. Våran morgon började halv 8 då sonen vaknade. Så stegupp och går till köket för att göra välling, och hör ett ljud, typ som att duschen står på och börjar tänka, slog vi inte av duschen igår efter vi duschat. Så går ner till hallen och plask så står jag i en hall full av vatten, panik väcka jonas som hoppar 3 meter upp i sängen som skyndar sig stänga av vattnet. Så nu har vi en fet vattenskada. Medan sonen drack välling så började jag torka upp vattnet, och älsklingen började göra en skadeanmälan till vårt försäkringsbolag. Och tacka gud att vi har barn så vårt försäkringsbolag stod för en jour vvs firma som kom ut och fixade igång så vi iaf har kallvatten. För utan vatten har aldrig gått, har vi märkt när man har barn. Så nu inväntar vi bara att det ska bli måndag och en besiktingsman som kommer och bedömer hur omfattande vattenskadan har blivit. Varmvattenberedaren var helt som på vatten så 300 liter har åtminstone runnit ut…ingen rolig start på dagen…

20130525-223505.jpg

Gilla(0)Ogilla(0)

2 thoughts on “Vattenskada

    • Varmvattenberedaren gick sönder under natten och har tömt tanken på 300 plus lite till, och allt ligger nu förmodligen på bottenplattan...så ingen rolig start på sommarn vart de ju inte...kram

      Gilla(0)Ogilla(0)

Kommentera