Inge vidare kul

Sen i lördags har vi bara haft tillgång till kallvatten, inte alls lång tid men jag är skit less redan. Ska man diska en kastrull måste man värma vatten, ska Neo tvätta händerna måste de finnas lite varmt vatten…ja ni fattar. Iaf så ska jag vara tacksam för att vi har vatten över huvudtaget.men vetskapen om att det inte går att duscha är jobbig. Känns ingekul att duscha i isande kallt vatten. Men överväger att göra de ikväll, gruvar mig.

Vart grillat till middag idag, sjukt gott är de. Sonen åt som en häst. Och efter maten fick han sig ett snabb bad i vasken. Och det behövdes för han var riktigt lortig.
Läggningen gick riktigt snabbt ikväll, inom 5 min så sov han gott. Dom senaste dagarna har tagit en stund, tror de har med att vi haft de så varmt inne, ikväll fick acn gå en stund. Och det gjorde nog susen.

Blir en tidig kväll ikväll, är riktigt trött och sliten…

20130527-211503.jpg

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.