Sommarvärme

Så skönt väder vi haft idag. Jag och Neo började dagen med en härlig promenad, sen vart de häng på gården i solen. Sonen käkade på sina majskrokar och tittade på lastbilar och traktorer som körde förbi. Efter lunchen la vi oss och vilade i 2 timmar, så skönt de var.  För att vakna vid 14 och sen var energi förrådet påfyllt. Så gick till Jessica och pratade en stund tills Jonas kom hem.

Vi satte oss i solen och bara myste, Jonas öppnade en Cider och jag fick hålla mig till Cola, men så mysigt de var. Sen gjorde vi ett ryck på gården, Jonas och Neo klippte gräset och jag rensade i jordgubbslandet. Fick besök av Gunilla vår granne som kom med en bukett blommor från hennes trädgård, och önskade trevlig helg. hur fina grannar har vi inte <3

När vi var klara så tog vi en promenad i de sköna vädret. När vi kom hem var de lagom tid för middag, vi grillade kyckling och satt på altanen på framsidan och myste i solen. Roligt att så många kom förbi och pratade dessutom, alltid roligt!

Neo slocknade halv 8 och sover än så länge riktigt gott<3

neosover klippergräs2 blommor klipper3

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.