Neo 1 år och 5 månader

Maten

Äter hyffsat bra, mer vissa dagar mindre andra.  Äter välling till frukost, och äter en macka eller lite fil eller ägg  när vi äter frukost. Lunchen äts mellan halv 11 och 11.

Sovrutiner

Han sover 1 gång om dagen, efter lunch. 12 – 14, ibland mer ibland mindre. På kvällarna lägger han sig mellan 19:00 – 19:30, efter lite mys eller ett kvällsbad.  Sover bra på nätterna, kan vakna till i bland, vill då ha tutten och vissa nätter kommer han komma till våran säng. Han vaknar mellan 06:00 – 06:30 varje morgon. Bra tycker jag, att man får egentid på kvällen, stiger hellre upp tidigt på morgonen.

Lek

Leker inte så ofta själv, men det händer utan vill att man leker med han. Han tycker om att rita, köra sin elbil, och sina bobby cars. vill helst att mamma kör den andra bilen, det tycker han är jättekul. Han älskar sina snuttar. Och älskar att prova skor och ta av och på jackan.  Älskar att hjälpa till att städa, dammsuga och skura golv, dammtorka, tömma diskmaskinen, hänga tvätt, hoppas det håller i sig. Han älskar att vara utomhus, gå till lekparken och busa en stund. Musik gillas också..

Ord

Förutom dom klassiska så som Mamma, Pappa, Här, Där, mer, titta, så han han sagt pappa titta. Sen så han har börja säga nått i stil med ja mi = jag vill ha mer. oftast snappar han upp nått ord som vi säger och försöker härma..

Övrigt

Är han en väldigt glad kille, som älskar uppmärksamhet. den värsta blygheten har börjat att släppa tycker jag. Han visar sin trots speciellt mot mig.

 

bildsommar

 

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.