Sommarvärme

Är skit att inte ha varmvatten, speciellt nu då de är så varmt. Igår värmde jag upp vatten i Neo’s balja så jag fick en dusch med hjälp av en kastrull. Så skönt!!
Vi har iaf fått beviljat att få köpa en ny varmvattenberedare och ringa ut Simon på Vvs- tjänst så han skulle ringa tillbaka idag om priser, och jag tror Simon är en kille att lite på. För Alf som vår handläggare heter, har vi sökt hela vecka utan framgång. Så det är inte beaktat än. Snart kommer han få en dos av mina gravidhormoner känner jag…
Så med lite tur så har vi varmvatten innan helgen, håll tummarna!

Igår så var Jonas och klippte gräset hos sin farmor, behövdes. Sen vart de den sedvanliga fikat som man inte kommer undan.

Idag ska vi på besök på MVC, vi ska skriva en graviditetssammanfattning tror jag det kallas, sen om inte bebis har vänd sig så blir de ett Vändingsförsök. Håller mina tummar att jag slipper detta. Neo ska vara med sin farmor undertiden..

Nu ska vi göra oss klara så vi kan gå ut i sommarvärmen <3

Lite bilder från de senaste dagarna

20130530-084828.jpg

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.