Äntligen fredag

Så skönt med helg må jag säga. Och vi har varmvatten 🙂 Simon han fixade biffen. Så snällt att komma ut igår och byta ut varmvattenberedaren. Tror han var klar strax efter 18. Och varmvattnet var varmt vid 22 och det var en skön och välbehövlig dusch. Idag försätter jakten på vår handläggare som inte går att få tag på. Både Jonas och jag har ringt på morgonen men inget svar. Så nu är jag arg. Jonas ska ringa till försäkringsbolaget och gnälla. Vill inte helst att dom är här och river eller har en byggfläkt som står och surrar då vi har en nyfödd här hemma..

Besöket hos Bm gick jättebra. Våran vanliga bm var borta så vi fick Carin som vi hade då vi väntade Neo. Så kul att träffa henne. Bebis låg med huvudet neråt, och hon sa att om den inte gjorde de så var de inte tal om vändning förns tidigast nästa vecka. Men fick en ny tid nästa vecka för Sf måttet har inte vuxit.

Nu ska vi ut och gå en promenad och sen häng i lekparken

20130531-094250.jpg

Gilla(0)Ogilla(0)

Kommentera