Ett paket

Har påbörjat ett projekt här hemma, att putsa fönstren och tvätta upp gardinerna började med köket så nu är de skinande rent med nytvättade gardiner. Imorgon fortsätter jag med vardagsrummet. Älskar våran fönsterputsare, har ni ingen sådan så köp en. Det är de bästa vi köpt på länge.

Idag då jag hämtade posten vart jag glatt överraskad då Neo hade ett packet i lådan, det var från Ida och hon hade skickat Neo en jättefin bok, tusen tack snälla ni. Den vart läst ikväll!

Imorgon är de dags för besök hos barnmorskan, så spännande!
Det är fortfarande sjukstuga här hemma, Jonas var hemma från jobbet och blir nog de imorgon också då febern inte ger med sig. Och Neo’s ögon varar. Han vaknade nyss och var super ledsen och klet fulla fransraden. Stackarn! Nu sover han bredvid mig i soffan då han vill ha närheten.
Nu ska jag hänga tvätten som väntar på mig sen blir de nog sängen för oss.

20130402-230559.jpg

20130402-230610.jpg

Gilla(0)Ogilla(0)

3 thoughts on “Ett paket

Kommentera