Besök hos barnmorskan

Idag var de dags för ett besök hos barnmorska, allt så jättefint ut hjärtljuden låg på 142 och SF måttet tror jag var 26 cm om jag mindes rätt. Måste säga att jag gillar våran BM starkt. Hade lite svårt för henne först men nu är hon den gulligaste. Nu är de bara 3 månader kvar! Gud inte alls lång tid kvar. Tiden har rusat iväg. Det som är skönt är att vi var allt som behövs. Vi ska köpa en snuttefilt och en vanlig filt och nått klädes plagg till bb-väskan sen är vi redo.

Annars fortsätter sjukstugan här hemma, Neo’s ögoninflammation har inte gett med sig och Jonas förkylning börjar sakta men säkert bli bättre, febern kommer och går dessvärre.

Nu ska jag se slutminuterna på Hockeyn

Våran lilla hjälpreda

20130403-211315.jpg

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.