Skytten, Neo på pricken

skytten
Planet – Jupiter
Element – eld

Ser du en skrattande bebis med ovanligt lycksaligt uttryck så är det inte förvånande om det är en Skyttbebis.

De här bekymmersfria parvlarna marscherar till egen taktpinne, och de börjar gå tidigt!

Han kommer att vandra på väl upptrampade stigar då han älskar att utforska. Skytten är oberoende och fri i sinnet och det är viktigt att han har gott om utrymme att röra sig på. Slutna, trånga utrymmen är tortyr för hans vandrande själ, och han kommer inte vara lugn förrän han hittat ett sätt at ta sig ut.

Skyttbebisen behöver inte underhållas varje minut av dagen, de är så upptagna med att utforska världen, men håll ögonen på dem i folksamlingar och allmäna platser; han kommer att ge sig i väg på upptäcksfärd så fort tillfälle ges. Skytten älskar allt nytt, vare sig det är en ny vän eller ny leksak att upptäcka. Ingen rädsla här inte! Han är som en svamp som suger åt sig av världen.

Han vet hur att skaffa nya vänner, och han kommer ha många. Han älskar att vara en del av en grupp, hemma eller ute i den stora vida världen. Och det är den världen som han vill se och upptäcka och mycket av hans liv kommer handla om resor till exotiska platser.

Sammanfattningsvis så behöver bebisen född i skytten massor av frihet. Han har ett nyfiket sinne och för honom är hela livet en stor upptäcksfärd.

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.