Allt klart

På veckans To do list, så skönt! Idag gjorde jag dom sista punkterna, städa kylen, helg städa soporna ut dragna och Jonas gjorde helg handlingen, fett nice! Så imorgon kan jag/vi bara slappa.
Fick fina tulpaner av älsklingen när han kom hem idag <3 så himla fin han är min älskling..

Förra veckan var vi i väg till barnmorskan, och allt såg jätte bra ut. Vi har ju en ny Bm denna gång då Carin som vi hade med Neo har gått i pension. Och denna dam är den virrigaste person jag har träffat. HAr massor av roliga saker som jag kan berätta, andra träffen med henne så kallade hon Neo som fick följa med för Matilda?! av nån konstig anledning. Sen ringde hon mig dagn före vi skulle dit och frågade hur de var och funderade om vi skulle byta dag då bf datumet vart framflyttat, men jag tyckte att det var lika bra att fara, kolla så alla värden och så att allt såg bra ut. Iaf fall så tyckte hon att vi redan nu i telefon skulle boka in nästa möte. Så fick en tid i början av April. Och då när vi nästan var klara med besöket och hon kollar i sin dator så frågar hon om vi skulle bort, eftersom det var så länge kvar till nästa träff?? haha fick mig ett gott skratt så hon sa detta. Har hört av flera att hon är lite vimsig. Tur de inte är så många träffa kvar.

I helgen hoppas vi på fint väder, lördag blir att fara in till stan Neo behöver nya pyjamas och sockar, ska in på blomsterlandet och köpa blomjord, tänkte att blommorna skulle planteras om. På söndag är de babysim med Neo och sen är vi bjudna på middag, trevligt!

Nu blir de sängen, Natti!

DSC_0440

Gilla(0)Ogilla(0)

2 thoughts on “Allt klart

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.