Frukost på sängen

Denna morgon började med att jag och Neo klev upp i vanlig tid dvs kl 8 och såg lite morgon tv och myste tillsammans i soffan. Sen kom jag på att vi skulle ge världens bästa pappa frukost på sängen <3 som uppskattades. Och när våran frukost var uppäten så bäddade vi ner oss i sängen igen för de var dags för Neos förmiddagslur, älskar dessa stunder då hela familjen ligger och vilar tillsammans. Vaknade gjorde vi lagom till lunch, och som tur var så fanns de kvar mat från gårdagens middag. Sen tog vi tag och renbäddade sängen och plockade undan alla Neos Leksaker som han har överallt. När vi skulle packa våra badväskor så upptäcker jag att min baddräckt hade fått 1,5 cm meter reva på ryggen, typiskt att det skulle hända nu. Min bikini gav de inget att prova då den inte längre passar upptill. Den är minst 2 storlekar för liten vid de här laget. Så vi får 1 timma tidigare och in på Solbacken för att se om det fanns nån som skulle passa. Jag sprang in på Lindex och kappahl men ingen som var rätt modell eller så var dom riktigt fula. Älsklingen var snäll och gick in på Sportaffärerna men inget fanns där heller. Så badade med min trasiga istället, tur att revan var på rätt ställe och när jag hade den på mig så syntes de inte så värst mycket som tur var.
Neo var riktigt duktig idag, han provade att ” simma ” själv vilket han älskade. Han hade flytringar runt armarna och en flyt grej i byxan. Han fick även åka lite kana och dyka som han älskar att göra. Nu är de 2 veckor kvar tills nästa bad.

Efter badet var vi bjuda till svärmor och Boe på middag tillsammans med Frida och Viktor, fick super go mat och Neo åt riktigt bra. synd bara att vi var tvungna att fara fara vid 7 tiden då älsklingen skulle fara och träna kl 8. Lyckades hålla Neo vaken på hemvägen så han somnade gott strax efter 8 och har sovit bra hittills. Älskar att han sover så bra nu. Är så skönt att alla rutiner funkar.

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.